1. Hem
  2.  » 
  3. Nyheter
  4.  » Individstödets erfarenhetsrapport 2018

Individstödets erfarenhetsrapport 2018

apr 12, 2019 | Nyheter

Varje år skriver Individstödet en rapport om erfarenheterna från året som varit. Rapporten visar hur samhället ser ut från uppdragsgivarnas sida och kan ses både som en statusrapport och som en inbjudan till dialog med politiker.

Individstödets erfarenhetsrapport för året 2018 finns nu att läsa här (pdf). Rapporten tar upp teman som omhändertagande av barn, missförhållanden på boenden och problematiken kring begreppet skälig levnadsnivå.

Den 9 april höll Individstödet en konferens tillsammans med LaSSe Brukarstödcenter för att presentera verksamheternas erfarenhetsrapporter. Här kan du ta del av LaSSe Brukarstödcenters rapport. 

I samband med konferensen hölls två föreläsningar inom ämnet. Margareta Persson föreläste om sin bok Gamla synsätt spökar än och Agneta Persson berättade om det treåriga Arvsfondsprojektet Att komma till sin rätt. 

Inbjudan till konferensen hade gått ut till funktionsrättsföreningar, tjänstemän och politiker i staden. Ett femtiotal personer kom till konferensen och många ställde frågor och berättade om sina egna erfarenheter. Stort tack till alla som deltog!