Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

11 november: Digital föreläsning av Christine Bylund

2020-11-11|18:00 - 19:00

Anakrona livsvillkor: makt, möjligheter och begär i den föränderliga svenska välfärdsstaten

En porträttbild av Christine Bylund mot en svart bakgrund.

 

 

 

 

 

 

Funktionsrätt Göteborg bjuder in till en digital föreläsning av Christine Bylund den 11 november kl. 18-19. I sin pågående forskning undersöker Christine Bylund funktionsmaktsordningen och hur möjligheterna till relationer och familjeliv för den som är i behov av stöd och serviceinsatser av välfärdsstaten förändrats över tid i Sverige. Under föreläsningen ger hon en överblick över forskningsresultaten och betydelsen av att personer med normbrytande funktionalitet själva bedriver forskning om de frågor som berör dem. Christine Bylund är doktorand i etnologi vid Ubmejen universitähta (Umeå universitet). Som forskare, skribent och scenkonstnär arbetar hon med frågor om makt, sexualitet och funktionalitet i olika former. Föreläsningen hålls via Zoom och riktar sig i första hand till Funktionsrätt Göteborgs medlemmar, men även andra är välkomna att delta. Inloggningsuppgifter till Zoom skickas ut till alla deltagare på föreläsningsdagen den 11 november.

Anmäl dig senast 9 november via denna länk: https://tinyurl.com/christinebylund11nov Kontakt: Pia Emanuelsson, ombudsman pia.emanuelsson@funktionsrattgbg.se Inbjudan Anakrona livsvillkor: makt, möjligheter och begär i den föränderliga svenska välfärdsstaten (PDF) Evenemanget finns även på Facebook.

Detaljer

Datum:
2020-11-11
Tid:
18:00 - 19:00

Arrangör

Funktionsrätt Göteborg
Telefon
031-24 03 03
E-post
info@funktionsrattgbg.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Digitalt

Annonsera i kalendariet
Har din förening något spännande på gång som ni vill att fler ska ta del av? Hör av er till info@funktionsrattgbg.se så sprider vi informationen.