Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

14 december: Ledamotsträff

2023-12-14|15:00 - 17:00

Nu när året går mot sitt slut är det dags för årets andra ledamotsträff. Den kommer vara den 14 december klockan 15.00-17.00. Vi kör ett hybridmöte i lokal Älvsborg i Dalheimers hus, eller via zoom.

Anmälan sker via formuläret https://tinyurl.com/ledamotstraff14dec senast den 7 december för att vi ska hinna beställa fika.

Om formuläret inte funkar för dig kan du anmäla dig direkt till mig (Ida) via mejl eller telefon.

Följande frågor finns på dagordningen:

– Politikerutbildning

För dem som inte fick tillgång till (eller inte hade möjlighet att gå på) stadens politikerutbildning som erbjöds till ledamöter i GRF så kör vi här en kort repris. Vi går igenom Göteborgs stads organisation, nämnder/förvaltningar, hur staden styrs, samt roller och förhållningssätt i råden.

– Dropbox och hemsidan

Baserat på diskussionerna på förra ledamotsträffen så har vi jobbat med att ta fram en Dropbox för rådshandlingar. Vi går igenom hur den funkar och ska hållas uppdaterad. Vi har också jobbat med att uppdatera informationen på Funktionsrätt Göteborgs hemsida.

– Rundan: Hur står det till i råden idag, och hur har arbetet gått under året?

Möjlighet till diskussion, utvärdering och att blicka framåt.

Detaljer

Datum:
2023-12-14
Tid:
15:00 - 17:00

Plats

Älvsborgsalen
Slottsskogsgatan 12
Göteborg, 41453 Sverige
+ Google Map

Annonsera i kalendariet
Har din förening något spännande på gång som ni vill att fler ska ta del av? Hör av er till info@funktionsrattgbg.se så sprider vi informationen.