Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

22 maj: Ledamotsträff

2023-05-22|18:00 - 20:00

Funktionsrätt Göteborg vill jobba med att utveckla vår politiska strategi. För att göra detta behöver vi alla er som är förtroendevalda att representera Funktionsrätt Göteborg och era egna föreningar i Göteborg Stads olika råd. Vi bjuder därför in er till en ledamotsträff för att diskutera arbetet i råden.
Vi börjar med en nulägesanalys, där vi tittar på hur arbetet går i råden, vem som styr agendan och hur mycket civilsamhällets representanter kan påverka detta i nuläget. Vi skapar gemensamt en lista på förbättringsområden och på saker som går bra – kanske kan de olika råden lära av varandra.
Därefter börjar vi lägga upp dem kommande strategin. Vilket stöd behöver ni ledamöter för att göra ett bra arbete? I form av kunskap, material, förmöten? Funktionsrätt Göteborg kan erbjuda fortbildning/kompetensutveckling – vad efterfrågas i så fall?
Vårt mål är att arbeta fram en stark och målmedveten strategi under den kommande mandatperioden, och därmed se till att samverkan med staden känns viktig och meningsfull för funktionsrättsrörelsen.
Vi bjuder på fralla och kaffe eller te!

Tid: 22 maj 2023, 18.00-20.00
Plats: Lokal Älvsborg, Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12
Anmälan: Senast den 15 maj via formuläret tinyurl.com/ledamotstraff22maj

Detaljer

Datum:
2023-05-22
Tid:
18:00 - 20:00

Arrangör

Funktionsrätt Göteborg
Telefon
031-24 03 03
E-post
info@funktionsrattgbg.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Älvsborgsalen
Slottsskogsgatan 12
Göteborg, 41453 Sverige
+ Google Map

Annonsera i kalendariet
Har din förening något spännande på gång som ni vill att fler ska ta del av? Hör av er till info@funktionsrattgbg.se så sprider vi informationen.