1. Hem
  2.  » 
  3. Nyheter
  4.  » Nytt år, nytt namn och ny hemsida

Nytt år, nytt namn och ny hemsida

jan 11, 2018 | Nyheter

På årsmötet i april 2017 beslutade HSO Göteborg att föreningen skulle byta namn till Funktionsrätt Göteborg, och vid årsskiftet trädde namnbytet i kraft. När kansliet öppnade upp efter vinterledigheten gjordes det alltså för första gången som Funktionsrätt Göteborg och Funktionsrätt Göteborg – Individstöd!

Vår postadress är densamma, men mailadresser till personalen och kansliet har uppdaterats. Våra nya kontaktuppgifter hittar ni här.

 

Under hösten 2017 smygstartade vi lanseringen av det nya namnet. På Funktionsrättskonferensen den 1 december syntes vi med nya rollups och broschyrer för Funktionsrätt Göteborg och Individstödet.

Vår hemsida har fått en ny uppfräschad design av Johan Eriksson på Insign Webbyrå. Vi tar tacksamt emot feedback på hemsidans användbarhet! Hör också gärna av dig om du stöter på trasiga länkar. Maila då info@funktionsrattgbg.se.

Under januari månad arbetar kansliet med planering av verksamheten 2018. Vi är också mitt uppe i rekryteringen av två nya medarbetare – en vikarierande kanslist och en projektmedarbetare till Arvsfondsprojektet Tyck till som startar upp i år. Styrelsen har sitt första möte den 25 januari, och den 6 februari är det dags för årets första representanskapsmöte.

Vi ser fram emot ett fullspäckat 2018, med bevakning av valröresen, det nya projektet Tyck till, kurser och studiecirklar, lanseringen av Funktionsrätt Göteborg – Indivdstöds årsrapport, projektet Funktionsrätt i en jämlik stads rapport och mycket mer. Tillsammans med alla medlemsföreningar ska vi påverka för ett samhälle där alla, oavsett funktionsvariationer, är fullt delaktiga och jämlika.

För att hänga med i allt som händer – prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev!

Beskrivning av Funktionsrätt Göteborgs logga
”Funktionsrätt Göteborg” står skrivet på två rader. Texten är svart och vänsterjusterad. Ordet ”Funktionsrätt” står på den övre raden, ”Göteborg” på den undre. På logotypens högra sida omsluts ordet ”rätt” i ”Funktionsrätt” av en röd ring. Ordet ”Göteborg” är skrivet i ungefär hälften så stora bokstäver som ordet ”Funktionsrätt”.

Beskrivning av Funktionsrätt Göteborg – Individstöds logga
”Funktionsrätt Göteborg – Individstöd” står skrivet på två rader. Texten är svart och vänsterjusterad. Ordet ”Funktionsrätt” står på den övre raden, ”Göteborg – Individstöd” på den undre. På logotypens högra sida omsluts ordet ”rätt” i ”Funktionsrätt” av en röd ring. Orden ”Göteborg – Individstöd” är skrivna i ungefär en tredjedel så stora bokstäver som ordet ”Funktionsrätt”. I logotypen har tankstrecket mellan Göteborg och Individstöd ersatts av en röd punkt.