1. Hem
  2.  » 
  3. Medlemsnyheter
  4.  » Ordförande har ordet: “Tack för fortsatt förtroende!”

Ordförande har ordet: “Tack för fortsatt förtroende!”

maj 26, 2023 | Medlemsnyheter

Porträttbild på Ulla Adolfsson, Funktionsrätt Göteborgs ordförande, som ler mot kameran.

Stort tack för att jag fick fortsatt förtroende som ordförande för Funktionsrätt Göteborg! Det är ett uppdrag jag känner stor ödmjuk inför och som jag ser mycket fram emot. Att få arbeta tillsammans med medlemsföreningar, kansli och styrelse för att lyfta våra gemensamma frågor känns både viktigt och utmanade.

Varmt välkomna till våra nya medlemsföreningar: FUB Göteborg, Elöverkänsligas förening i Göteborgsområdet och Tandhälsoförbundet O-distrikt! Vi är nu 54 föreningar som tillsammans är starka och kan göra skillnad.

På årsmötet antog vi den föreslagna verksamhetsplanen med det rättighetspolitiska arbetet, stöd till medlemsföreningar och till enskilda personer. Det innebär bland annat att Funktionsrätt Göteborg kommer att arbeta med en revidering av vårt rättighetspolitiska program, erbjuda föreläsningar och studiecirklar samt fortsätta driva Individstöd som ger råd och stöd i frågor som rör funktionshinder.

Vill passa på att påminna om Funktionsrätt Göteborgs hemsida. Där finns länkar till en hel del intressant att läsa, t ex våra erfarenhetsrapporter https://funktionsrattgbg.se/individstod/erfarenhetsrapporter. Där hittar du också länkar till alla medlemsföreningars hemsidor: https://funktionsrattgbg.se/medlemmar/medlemsforeningar/

54 medlemsföreningar – tillsammans gör vi skillnad.

Ulla Adolfsson
Ordförande